Rollbar Karrierlehetőségek

Építsünk valamit együtt

Kik vagyunk mi

A Rollbar nemzetközi error monitoring cég. Célunk, hogy gyorsan és hatékonyan segítsük a szoftverfejlesztőket. A Rollbar megoldásával a fejlesztőcsapatok valós időben, a szoftverek megírásával egyidőben követhetik nyomon a hibákat és azonnal értesíthetik a megfelelő csapatot, hogy azok javítsák a problémát.

Biztonságot nyújtunk az IT szervezeteknek, mivel mindig teljes képet kapnak az aktuális bug-okról és nem kell a felhasználóikra várni, hogy szóljanak, ha valami hiba van.

A Rollbar széleskörűen elterjedt nemzetközi környezetben. Több tízezer mérnök, tesztelő, termékmenedzser, ügyfélkapcsolatért felelős munkatárs használja az eszközt napi szinten.

Csapatunk

Céges és csapatszinten is fontosnak tartjuk az átláthatóságot, őszinteséget, pragmatizmust és megbízhatóságot. Sok figyelmet fordítunk egy innovatív, ugyanakkor családias és elfogadó cégkultúra kialakítására.

A Rollbar székhelye a kaliforniai San Francisco belvárosában található, emellett Budapesten és Barcelonában is működtetünk helyi irodát, valamint további csapattagok dolgoznak egyéb amerikai nagyvárosokban távoli alkalmazottként. Ahhoz, hogy ne legyen probléma a távolság, modern eszközöket és irányelveket vezettünk be a cég életébe. Többek között használunk Slack-et, Quip-et, GitHub-ot és Zoom-ot, továbbá rendszeresen tartunk céges összejöveteleket, amikor minden alkalmazott San Francisco-ba utazik 1 hétre. Itt rendszerint csapatépítő programokban veszünk részt és megbeszéljük a céges stratégiát.

Egyéb kezdeményezésekkel is igyekezzük elősegíteni az együttműködést és a jelentőségteljes kapcsolatok kialakítását. Többek közt minden új alkalmazott mellé kijelölünk egy segítőt, aki segít megérteni hogyan működünk, rendszeresen veszünk részt irodán kívüli programokon és összcéges online meetingeken.

Juttatások

Nálunk fontos a csapat! A Rollbar alkalmazottai a következő juttatásokban részesülnek:

Section bridge

Nyitott pozíciók

Nem találod a számodra megfelelő pozíciót?

"Rollbar allows us to go from alerting to impact analysis and resolution in a matter of minutes. Without it we would be flying blind."

Error Monitoring

Start continuously improving your code today.

Get Started Shape